Kenapa saya recommend buku latihan Simple English Nor Bi

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Tq kepada yang dah buat payment untuk buku Nor Bi tu, Kalau ada yang x dapat saya harap boleh bersabar sikit sebab stok saya perlu ambil di Kl.

Kalau ada yang tertanya2 kenapa saya syorkan buku Simple English by Nor Bi ni elok saya jelaskan kenapa:-

1. Untuk meningkatkan lagi kemahiran anda – Buku ini hanya mengandungi latihan2 yang amat sesuai untuk anda gunakan untuk lebih memahami topik2 yang akan saya ajar dalam siri Back To Basic English saya tu.

2. Buku ini banyak latihan – Buku ini tebalnya 479 muka dan latihan2nya setebal 446 muka semuanya!

3, Buku ini ada jawapan yang anda boleh semak latihan2 yang anda telah buat.

Just nak clear kan sikit:-

1. Untung – Saya x banyak buat untung dari buku ini sebab ini bukan buku saya dan saya ambil stok pun dari kedai buku di KL.Jauh ni dari Puchong n saya biasanya naik LRT je. So biasanya sekali ambik cuma 10 buah je. So kalau ambil kira masa, tambang n parking saya nak beli buku ni maybe saya pulang modal sahaja.Silap2 rugi..

2. Kos stamp – kos stamp dah sekitar RM3-3.50

Buku ni sesuai untuk siapa?

1, Sesuai untuk beginner and intermediate level – Maknanya anda dan anak2 anda pun boleh guna. Jadi anda cuma perlu satu buku ini sahaja.

KESIMPULANNYA?

1. Buku ini untuk manfaat anda dan anak2 anda dan boleh anda gunakan untuk meningkatkan lagi kemahiran anda dalam berbahasa Inggeris.

2. Saya cuma akan menawarkan buku ini untuk dijual secara pos sehingga pertengahan bulan depan sahaja ya.

Jadi pada yang berminat sila inform saya dengan segera untuk manfaat anda juga.

Terima kasih

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s