Kesilapan dalam diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin kita

SD2

Kesilapan dalam diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin

1) Memulakan diet dengan salah
Memulakan diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin sebenarnya amat mudah tapi ada yg menyangkakan yang dalam diet ini kita Cuma makan daging sahaja seharian dan ada juga yang tidak mengetahui dimana karbohidrat meyorok dalam makanan yang mereka ambil. Ini adalah resepi yang amat merbahaya.Semua orang perlu mempunyai pengetahuan asas tentang cara mengurangkan karbohidrat, makanan apa yang mengandungi karbohidrat dan bagaimana makan diet seimbang yang mempunyai rendah karbohidrat.

2) Cepat mengalah
Ada banyak cara dan pendekatan dalam diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin ini dan kadang-kadang ada juga kesilapan-kesilapan yang kita akan buat. Saya sendiri telah berdiet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin dengan susu diet Sd2 selama 3 setengah bulan dan kadang-kadang ada juga membuat kesilapan kerana tidak mengkaji terlebih dahulu diet yang sebenar dan yang efektif. Kalau anda ingin memulakan diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin cuba dapatkan seberapa banyak maklumat yang boleh seperti di blog saya di imejbaru.wordpress.com dan juga dapatkan bimbingan daripada mereka yang sudah lama mengamalkan diet ini seperti saya. Saya juga banyak membimbing pelanggan-pelanggan saya yang telah membeli Sd2 dengan saya untuk kurus dan sihat ini.

Apa yang perlu anda ingat ialah ianya tidaklah sepanjang masa berkesan kerana anda perlu cuba mencari diet yang betul-betul berkesan untuk diri anda dan kadang-kadang anda pelu mengubah diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin anda itu.Ada kemungkinan kita akan cepat mengalah apabila diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin tidak berkesan untuk kita dengan sempurna. Antara contoh kesilapan yang mungkin kita akan buat ialah makan terlalu sedikit karbohidrat yang akan menyebabkan badan kita kekurangan karbohidrat dan apabila ini berlaku kita terus mengalah. Ini merugikan kerana dengan sedikit pembetulan dalam diet kita, kita boleh melalui diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin pada minggu pertama dengan selesa dan mencapai hasil yang menakjubkan dihujung perlananan kita ini.

Hubungi saya jika anda inginkan bimbingan diet rendah-karbohidrat dan tinggi-protin ini dan rahsia turun 17kg dalam masa sekitar 3 bulan sahaja.

Cikgu Yusoff
0193090711

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s